Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

κάνε μου λιγάκι "μμμμμμμ"

Οι αγάπες του Νοέμβρη είναι ξεχωριστές ρε γαμώτο. Μυρίζουν μανούλα και SKIP ένα πράμα μαζί και σε κάνουν να αναπολείς τα χρόνια εκείνα με τις μέλισσες...θυμάσαι; Θες να χουχουλιάσεις στον καναπέ και να κάνεις αγκαλίτσες μα σαν γνήσιο τέκνο της γαλάζιας πατρίδας μας θες και να χλαπακιάσεις 7-8 δίπιτα με μπόλικο σαλατικό για να πάρεις και τις βιταμίνες σου. Τόσο τσιγάρο πια!

Το «Φυσικά και σ’αγαπώ καρδούλα μου» ακούγεται περισσότερο κι από hitάκι του Φοίβου τούτες τις δύσκολες κρύες νύχτες του χειμώνα και δεν είναι τυχαίο που ο αυτός ο γαμημένος μήνας σε σπρώχνει με μανία πίσω...the pastthe pastthe past

Ξαφνικά βλέπεις παντού ζευγαρωμένους. ΠΑΝΤΟΥ. Όπου και να κοιτάξεις αγκαλίτσες...σκουφάκια...ροζ μυτούλες... ζεστά κίτρινα φώτα. Ω ΡΕ ΦΙΛΕ τι ΠΑΘΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ?!

Κάθεσαι τα μεσημέρια και βλέπεις STAR κάποιο teen παπαροσίριαλ και ξαφνικά αδημονείς για την στιγμή που ο έρωτας επιτέλους θα δικαιωθεί έπειτα απο 2467 επεισόδια. «Love is all around γαμώτη μου κι εγώ κλειδώθηκα μέσα?», μοιάζει να φωνάζει όλο σου το είναι και η κατρακύλα είναι τόσο μεγάλη που αρχίζεις να σκαλίζεις ακόμη και τα ωροσκόπια. Άραγες ταιριάζετε τόσο?

«Kiss me you fool» σου λέει, σε κοιτάζει στα μάτια και παραδίνεστε στον απόλυτο έρωτα του Θέμη Αδαμαντίδη. Κάνει κρύο ρε κολλητέ, καιρός για δύο, οπότε άσε τα πείσματα για το καλοκαίρι.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Αν έπρεπε να βγάλουμε official soundtrack για τον Νοέμβρη, θαρρώ πως δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε καλλίτερα από δαύτο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: